Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Boston Celtics

Miljardärens skam efter tv-bilderna med kvinnan

Kameran riktades mot kommentatorerna.

Men basketfansen såg något annat.

Nu beklagar sig Dave Portnoy över tv-bilderna på honom och kvinnan.

– Väldigt olyckligt, säger miljardären.

Dave Portnoy dök upp med en kvinna på läktaren, vilket syntes i tv-sändningen.
Foto: X
Portnoy har efteråt beklagat sig över händelsen.
Foto: X

Den frispråkige mediemogulen Dave Portnoy, som grundade sajten Barstool Sports, är ett stort fan av Boston Celtics.

47-åringen, som uppges vara god för 1,6 miljarder kronor, var nyligen på plats för att se det grönvita laget slå ut Miami Heat ur NBA:s slutspel. Och det på bortaplan. 

Portnoy reste ner till Florida för att se matchen på plats och införskaffandet av biljetterna präglades av hemlighetsmakeri. Han uppges ha nobbat de mest attraktiva platserna precis nere vid planen med anledning av att han inte ville bli upptäckt.

Detta då han tog med sig en dejt, den 25-åriga Camryn D’Aloia.

Miljardären påkommen i live-tv

Vad han dock inte visste var att platserna han i stället fick var de precis bakom tv-kommentatorernas. Så när kameran riktades mot männen som refererade matchen syntes Portnoy och D’Aloia tydligt där bakom.

Miljardären skruvade nervöst på sig och insåg snabbt att hans plan att kunna se matchen osedd var körd i botten.

– Väldigt olyckliga omständigheter, det kan jag säga. För.. det är fortfarande känsligt då jag så sent som för sex månader sen var i en relation. Så att bli påkommen med att dejta en tjej.. det var inget jag ville bli, säger Portnoy i sin podcast BFF:s.

Dave Portnoy har tidigare setts på Celtics matcher tillsammans med exet Silvana Mojica, som han var tillsammans med i tre år.

– Ni vet hur jag gillar att se Celtics matcher, oftast nere på golvet. Högljudd och stolt. Jag och den här tjejen är vänner, vi hänger med varandra. Det är ingen pojkvän-flickvän-grej. Hon är från Boston så hon är ett Celtics-fan. Jag tackade nej till courtside-biljetter i Miami för jag vill inte vara med i tv, säger Portnoy.

Han avslutar:

– Vi kommer in, sätter oss ner och jag förstår direkt att jag har ett problem. Det var precis bakom kommentatorerna, det var de två sämsta biljetterna och man tänkte bara ”vad i helvete”.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.