Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Alexander Isak

Uppgifter: Arsenal vill köpa Alexander Isak – på ett villkor

Arsenals intresse för Alexander Isak bara växer.

Men för att storklubben ska köpa loss svensken för en jättesumma har de ett tydligt krav, enligt The Independent.

Alexander Isak.
Foto: SCOTT HEPPELL / REUTERS BILDBYRÅN

Landslagsstjärnan Alexander Isak har blivit historisk den här säsongen som den svensk som har gjort flest mål under en Premier League-säsong. Med sina 19 mål är han med i kampen om skytteligatiteln, där Erling Haaland just nu leder med 21 mål.

Succén har fått andra stora klubbar att få upp ögonen och dra fram plånboken för Isak. Enligt uppgifter till The Independent toppar svensken Arsenals önskelista till sommaren.

Isak uppges ha en prislapp på runt en miljard kronor – och enligt The Independent vägrar Arsenal låta sig gå med på ett budkrig fram och tillbaka som drar ut på tiden med Newcastle. 

”Det finns en kort lista över namn som Arsenal ser som starka kandidater utöver honom, och klubben kommer vara beredd att gå vidare till någon annan om det blir svårt att säkra värvningen snabbt”, skriver tidningen.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Har du vad som krävs för att få 13 rätt? Gör upp om miljonerna i helgen!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Stryktipset