Radetinac om cupfinalen: ”Alla runtomkring mig har varit fantastiska”

Publicerad 2024-05-05

VÄSTERÅS. Haris Radetinac var otröstlig efter cupfinalen.

Mot Västerås hoppade han in i halvtid och såg till så att Djurgården kunde ta tre poäng mot VSK och ta in på serieledande MFF.

– Jag är i slutet av karriären och vill vinna så många titlar som möjligt. Därför var jag mer knäckt än vanligt, säger han.

Följ ämnen
Malmö FF

Djurgårdens trotjänare Haris Radetinac missade en straff i cupfinalen mot Malmö FF.

Efter förlusten var han rejält nere och stöttades av både medspelare, ledare och supportrar.

Efter vinsten mot Västerås med 2–0 berättar han om känslorna de senaste dagarna.

– Det var jobbigt en eller två dagar, sedan måste man gå vidare. När man är i slutet av karriären som jag är, förlorar på straffar efter 120 minuter och gör en så bra match som vi gör, klart att det tar på krafterna.

– Man vill vinna så många titlar som möjligt. Alla missar straffar ibland, så är det, men det är mer att jag vet att jag inte har tio år kvar att spela liksom. Därför var jag mer knäckt än vanligt.

”Bra att Malmö förlorade”

Har du fått mycket stöd?

– Ja, alla runtomkring har varit fantastiska. Det är det som gör att man blir glad.

Vad säger du om er vinst mot Västerås?

– Vi gjorde inte alls vår bästa insats och spelade inte så bra, framför allt inte i första halvlek. Men det är skönt att vi vann och tog tre poäng även fast vi inte var på topp.

Vad säger du om att Malmö FF förlorade?

– Klart att det är bra och det är bra att vi är närmare dom. Men vi måste bygga vidare på det här nu också. Framför allt att vi håller nollan och vi får lite vila och kan bygga upp oss.