Gå direkt till sidans innehåll
Bachelorette Sverige

”Bachelorette”-Emil hade sex två gånger på flyget hem

Emil Johansson, 30, hade sex på flygplanstoaletten på väg hem från Mexiko. 

I torsdagens ”Killarna avslöjar allt” visades privata meddelanden som han skickat till en person i produktionen – och deltagarens agerande ifrågasattes. 

Efter programmet har Emil fått sig en tankeställare:

– Onekligen finns det förbättringspotential när man väl ser sig själv i tv, säger han till Expressen.

Emil Johansson fick lämna ”Bachelorette” i torsdagens avsnitt.
Foto: Robert Jadenfeldt
Foto: Robert Jadenfeldt
Årets ”Bachelorette” Sonja Livbom.
Foto: Robert Jadenfeldt
Emil Johansson i ”Killarna avslöjar allt”.
Foto: TV4
Emil Johansson i ”Killarna avslöjar allt”.
Foto: TV4

Emil Johansson är en av killarna som tvingades lämna ”Bachelorette” i torsdagens avsnitt. Samma kväll som han blev bortvald av Sonja Livbom, 29, gick han ut och festade ihop med Alexander Anaje som också fick lämna.

Emil skickade då videor på en kvinna han festar ihop med och kysser, vilket kom till ytan i ”Killarna avslöjar allt”. Senare i programmet visades även ett sms som han skickat till en person i produktionen.

”Joinade 10 000-metersklubben x2 på vägen hem”, skriver han i ett sms som programledaren Malin Stenbäck läser upp i programmet.

För Expressen berättar Emil att det var jobbigt att sitta i studion under inspelningen, men också jobbigt att se det på tv i efterhand.

– De hade väl typ hintat om att det kunde komma någonting, fast då trodde väl jag ändå att det var material som fanns från själva inspelningen, säger han och förklarar att meddelande skickats till ”en polare i produktionen”.

Två tjejer i Mexiko efter inspelningen

I programmet förklarar Emil att det handlade om en och samma tjej som han tog med till flygtoaletten vid två olika tillfällen, men det var inte samma tjej som han kysste på i klippen från utekvällen i Mexiko. 

Hände det något med tjejen vid poolen också?

– Nej, inte så. Det gjorde det inte. 

I dag har Emil inte kontakt med någon av tjejerna från utlandsresan, men han har däremot fått en fin vänskapsrelation med Sonja Livbom efter programmet. 

Har hon sagt något om det här med 10 000 metersklubben?

– Nej, det har hon inte.

Emil: De spelade på mina känslor 

För Expressen berättar Emil att han inte är nöjd med hur han porträtterats i programmet.

– Har man varit med i en tv-produktion så förstår man ju. Jag kanske inte gjorde det innan jag var med i programmet, men det blev väl ganska tydligt att vissa får roller, säger han och fortsätter:

– Jag är väl en känslostyrd människa och då spelar man väl lite på mina känslor ganska ofta för att man vill få en reaktion som kanske gör bra tv. 

Han nämner bland annat sin 30-årsdag som firades under inspelningen. I programmet förklarade han att födelsedagen var ett känsligt ämne och att han sällan firat, men trots det valde produktionen att skicka in två nya deltagare i huset samma dag. 

– Sen om det är slumpen... Ja, jag tror inte det är slumpen.

Emil har dock fått sig en tankeställare efter att ha sett programmet på tv. 

– När det kommer upp saker så undrar jag vad fan jag sysslar med. Det kan på ett sätt vara positivt att få se sig själv i tv så man vet vilka sidor man ska förbättra. För onekligen finns det förbättringspotential när man väl ser sig själv i tv. Så där kanske jag inte ska uttrycka mig och hantera min frustration på ett annat sätt än att uttrycka mig dumt, säger Emil.