Gå direkt till sidans innehåll
AIK Fotboll

AIK-duons svar efter tv-bilderna

På tv-bilderna som kablades ut från Borås arena såg det ut som att Bersant Celina och Anton Salétros hamnade i en dispyt.

Nu lugnar AIK-duon ner situationen.

– Det såg värre ut än vad det var, säger Celina.

Hammarbys Fredrik Hammar har självförtroende inför derbyt ”Vet att vi kommer vinna
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Foto: JÖRGEN JARNBERGER / BILDBYRÅN

AIK föll tungt borta mot IF Elfsborg.

Till slut skrevs förlustsiffrorna till hela 1–6 och på tv-bilderna från matchen kunde man flera gånger se att det var frustrerat i AIK-lägret – både under matchen samt i halvtidspausen.

För när Discovery kablade ut tv-bilderna från omklädningsrummet i paus kunde man se hur Anton Salétros och Bersant Celina stod och diskuterade hejvilt.

Slår tillbaka mot bilderna

Enligt Celina är rubrikerna på tok för uppförstorade.

– Inget hände. Det som skedde var att vi snackade med varandra, sedan skulle jag sätta mig på min plats, för jag sitter bredvid Anton i omklädningsrummet, så då höll ”Kribba” tillbaka mig, förklarar Celina efter fredagens träning.

– Nordfeldt trodde att vi skulle diskutera eller tjafsa, men så var det inte, jag skulle ju bara förbi och sätta mig. Det såg värre ut än vad det var på tv-bilderna.

”En normal diskussion”

Anton Salétros:

– Det är normalt när man tävlar. Alla vill att det ska gå bra. Vi ger vårt max men det blir ändå fel, då blir man irriterad på sig själv och alla runtom kring.

– Du vill gärna att de ska gå bra. För mig är det normala saker som händer, jag och Bersant är hur bra kompisar som helst, så det är ingenting. På bilder ser det mer dramatiskt ut.

– Det är som VAR-bilder, ibland ser det ut som värsta tacklingen, men såg man den live kan man tänka: ”Var det ens frispark?”. Det är sådana saker. Vi har högt i tak i omklädningsrummet. Man vill att det som händer ska stanna där.

Bersant sa att han bara skulle sätta sig?

– Ja, vi sitter ju bredvid varandra. Vi hade en normal diskussion.

Hur har dagarna varit efter Elfsborg?

– Dagarna efter Elfsborgsmatchen har varit tuffa. Vi försöker gå vidare nu, säger Salétros. Vi har kollat och vi ska försöka korrigera det mot Hammarby nu på söndag.