Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

SSL

Kandidaterna till månadens spelare och mål i november

Vi kan lägga november bakom oss denna SSL-säsong.

Expressen avslutar månaden med att presentera de tre spelare som har varit bäst i respektive serie – och som nu har chansen att utses till månadens spelare i ligan.

Dessutom får du chansen att rösta fram månadens snyggaste mål.


Fotnot: Omröstningen är nu avslutad.

Ellen Bäckstedt, Endre, och Gabriel Kohonen, Storvreta, blev historiska vinnare för en månad sedan.

Då blev den duon första vinnarna av priset som månadens spelare, som Expressen i samarbete med SSL delar ut hela säsongen. 

De kan bli månadens spelare

Bäckstedt och Kohonen är två spelare som fortsatt att producera poäng och legat kvar på en hög nivå. Men det är sex andra namn – tre dam- och tre herrspelare – som blivit utsedda till månadens spelare-kandidater i november.

– Vissa kallar den här tiden av året för serielunk men de nominerade har verkligen visat att de inte ställer in skorna för att serien är några omgångar gammal utan de vill prestera på sitt absoluta max i match efter match. Samtliga har svarat för imponerande insatser och varit högst bidragande i respektive lags framgångar, säger Expressens innebandyredaktör Anders Borgström.

Precis som tidigare har du som tittare eller läsare chansen att rösta fram vinnaren i Expressens andra kategori, där månadens vackraste mål ska utses. Det finns ett antal godbitar att välja mellan.

Du hittar kandidaterna till månadens spelare och målbidragen du kan rösta på här nedan.

Fotnot: Omröstningen är nu avslutad.



TV: Här är snyggaste målen i SSL dam

Vem blir november månads vinnare?

TV: Här är snyggaste målen i SSL herr

Vem blir november månads vinnare?

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.