Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Klart: Mervan Celik förlänger med Gais

Allsvenskan

Mervan Celik stannar i Gais. 
33-åringen har skrivit på ett kontrakt över nästa säsong.
- Att få spela med GAIS i Allsvenskan igen, den känslan kommer vara oslagbar, säger Celik till klubbens hemsida. 

2:31
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Se Gais mål mot Utsikten

Efter att ha återvänt till Gais inför säsongen 2022 var Mervan Celik med och spelade upp Gais till allsvenskan den gångna säsongen. 

Nu är det klart att 33-åringen förblir klubben trogen även i allsvenskan. På sin hemsida meddelar Gais att Celik förlängt sitt avtal  med klubben över nästa säsong. 

- Att få spela med GAIS i Allsvenskan igen, den känslan kommer vara oslagbar. Jag är extremt motiverad för nästa säsong och det ska bli spännande att mäta sig med dom bästa i Sverige, säger Celik till Gais hemsida. 

Gais klubbchef Magnus Sköldmark:

- Mervans betydelse för GAIS är odiskutabel. I arbetet efter säsongen så blev det tydligt att Mervans egenskaper, erfarenhet, ambition och ledarskap är viktiga även 2024. Det känns väldigt bra att vi säkrat ännu en säsong tillsammans!

Annons

Celik noterades för tio mål på 29 matcher den gånga säsongen. Han har tidigare representerat BK Häcken samt varit utlandsproffs i Turkiet, Skottland och Italien. 


Publicerad 2023-12-13 kl 18:02
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto