Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Reaktionen på Larssons chockbesked: "Varför är ditt namn med?"

Allsvenskan

Victor Larsson togs ut i landslaget.
Då trodde han det handlade om en annan "Victor Larsson".
- Det var en chock, säger försvararen till Värnamo Nyheter

Foto: Bildbyrån.

Victor Larsson och Daniel Bäckström.

Victor Larsson togs ut till januariturnén. Oväntat, om man frågar Värnamo-backen själv. Han trodde nämligen det var en annan spelare med samma namn som hade tagits ut till truppen.

Efter ett gympass med en kompis tog kompisen upp mobilen och scrollade igenom Instagram. Där dök en landslagsuttagning upp.

- Han har inte så bra koll på fotboll, så han frågade: "Varför är ditt namn med där?". Och då kollade jag hans mobil. Min första tanke var att det var någon annan Victor Larsson i Sverige som är duktig på fotboll. Men när jag tog upp min mobil lite senare, så hade jag flera missade samtal och en massa meddelanden, säger Larsson till Värnamo Nyheter.

Annons

Victor Larsson fick även lite kritik från sin mamma efter beskedet.

- Min bror hade ringt först av alla. Han hade suttit och följt uttagningen live. Han hade haft lite på känn att jag kunde bli uttagen. Det första min mamma skrev var: "Varför har du inte sagt någonting?" Förklarar Larsson och fortsätter:

- Hon trodde jag hade hållit det hemligt. Men jag hade inte den blekaste aning om att det ens skulle tas ut en landslagstrupp.

Den tredje januari åker Victor Larsson till Cypern för tio dagars landslagsläger. 

- Det kommer bli en riktigt häftig upplevelse. Det hade varit en dröm att få spela bredvid Victor Eriksson (lagkamrat i Värnamo) där i någon match.

23-årige Larsson kom till IFK Värnamo från Torns IF inför säsongen 2021. Under sin tid som junior har han tillhört Malmö FF.

Annons
Publicerad 2023-12-14 kl 16:23

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto