”Har två små barn – ingen får skada dem”

Publicerad 2023-12-14

Jonny Otto är portad av sitt klubblag Wolverhampton efter en ”incident på träning”.

Samtidigt skriver Premier League-spelarens fru att hon kommer ta till rättsliga åtgärder mot personer som hotar deras familj.

”I det här läget är det svårt att vara tyst”, skriver Norma Fernandez.

Följ ämnen

Norma Fernandez skriver att hon kommer att ta till rättsliga åtgärder mot de som hotar hennes familj. Enligt Daily Mail har hon på sitt Instagram-konto publicerat ett meddelande hon har fått som innehåller ett röstmeddelande och en bild på ett av deras barn.

Hon skriver att ända sedan paret kom till Wolverhampton har det varit att vara som en del av en stor familj – och att hon vill att det ska fortsätta på det sättet.

”Har två små barn”

”Jag har två små barn och jag tillåter ingen att skada dem. Det som sägs i media är okej för oss, oavsett om det är sant eller inte, men ni kan inte komma och skada mig, min familj och givetvis inte mina barn, skriver hon.

Paret har två barn, Jayden, 5, och Chloe, 3.

Armbågat och spottat

Wolves portade Jonny Otto i början av december på grund av ”en incident” under träning.

The Athletic har rapporterat att det hela grundade sig i att spanjoren ska ha riktat en armbåge mot en U21-spelare, spottat på en medlem ur ledarstaben samt gått loss i spelarnas eget rum och förstört delar av inredningen, däribland en tv och ett bord.

Ilskan ska ha berott på att Jonny ansåg att den yngre lagkamraten stod för en dålig tackling. Jonny har sedan dess bett om ursäkt men tros ha spelat sin sista match för Wolves.