Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tandemsulky – med världens bästa kusk

Vill du köra tandemsulky med världens bästa kusk? 

Här är din chans. 

Nu kan du buda hem den exklusiva möjligheten. 

– Oavsett om man har kört travhäst tidigare eller inte, är det en häftig upplevelse, säger Jörgen Forsberg, Solvallas vd. 

Foto: TR BILD / TR Media

Den sista söndagen i januari sätter sig Björn Goop upp bakom San Moteur i världens tuffaste travlopp, Prix d'Amerique. 

Nu kan du själv få köra trav med världskusken. 

”I år gör Svensk Travsport, ATG och Solvalla en gemensam insats för Musikhjälpen 2023. Tillsammans med Björn Goop arrangeras en auktion på Tradera till förmån för Musikhjälpens insamling”, skriver ATG i ett pressmeddelande. 

Det högsta budet vinner en en VIP-dag på Solvalla, en signerad t-shirt med stjärnhästen San Moteur och en tandemsulkytur med just nämnde Goop. 

– Björn Goop är en fantastisk ambassadör för travsporten och hans bragder med San Moteur engagerar hela Sverige. Nu hjälps vi åt och hoppas att engagemanget kring dem bidrar till att bekämpa en av vår tids stora kriser - svälten, säger Maria Croon, vd på Svensk Travsport, i ett pressmeddelande. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.