Victoria Beckham: Önskar att jag aldrig skaffat implantat

Publicerad 2023-12-20

Victoria Beckham ångrar att hon skaffade bröstimplantat.

Nu berättar stilikonen att hon inte pratar med sin 12-åriga dotter om ingreppet.

– Jag tänker att jag någon gång kan dela med mig av mina erfarenheter till henne. Men vi är inte där riktigt än, säger Beckham till Allure.

Hon är en stilikon världen över.

Victoria Beckham, 49, delar ofta med sig av smink- och stylingtips på sina sociala medier. Hon har även berättat om sina skönhetsingrepp, bland annat de flertalet bröstoperationer hon gjort genom åren.

I en intervju med Allure berättar hon nu om hur svårt det är att prata med sin dotter Harper Beckham, 12, om utseende och ingrepp.

– I går sa Harper ”mamma jag har ett mellanrum mellan mina tänder. Och jag har ett födelsemärke här”.

Dottern hade en negativ inställning till just de sakerna, berättar Victoria Beckham. Hon försökte då vända det till något positivt.

– Jag sa att ”det där mellanrummet betyder tur”. och dessutom är Cindy Crawford en vän till familjen. Jag sa ”de sa till Cindy att ta bort hennes födelsemärke, och det där födelsemärket är det som gör Cindy till Cindy Crawford”.

Victoria Beckham ångrar sina bröstimplantat

Något som Victoria Beckham tycker är svårt att prata med sin dotter om är sina bröstimplantat. För några år sedan bestämde hon sig för att ta bort implantaten, men det är en resa hon inte har pratat med dottern om.

– Ska jag vara ärlig, jag önskar att jag aldrig skaffat implantat. Det var en grej jag gjorde då, och jag tänker att jag någon gång kan dela med mig av mina erfarenheter till henne. Men vi är inte där riktigt än, säger Victoria Beckham.

David och Victoria Beckham.

Följ ämnen i artikeln