Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paris

Brad Pitts kärleksresa till Paris med flickvännen Ines de Ramon

Hollywoodstjärnan Brad Pitt firade i dagarna sin 60-årsdag med en resa till Paris.

Med sig hade han flickvännen Ines de Ramon – och kärleksparet ser ut att ha haft en minst sagt trevlig tripp.

Galna romansryktena om Brad Pitt och Lykke Li.
Ines de Ramon var tidigare gift med skådespelaren Paul Weseley.
Foto: PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL
Brad Pitt fyllde 60 år i måndags och hyllas nu av fans för sitt utseendemässigt värdiga åldrande.
Foto: JAMES WARREN / AVALON / STELLA PICTURES/JAMES WARREN / AVALON AVALON

Om en födelsedagsresa till Frankrikes huvudstad räknas som ett lågmält eller bombastiskt födelsedagsfirande (för en hollywoodskådis) låter vi vara osagt. Oavsett skvallrar bilder om att Brad Pitt hade en väldigt härlig födelsedag i Paris i veckan.

Med sig på resan hade skådespelaren förutom sina barn och närmsta vänner – flickvännen Ines de Ramon, 31, vilket brittiska Daily Mail rapporterar.

På bilder från födelsedagen i måndags, syns paret med stora leenden när de anländer till Théatre du Châtelet, för att gå på en konsert med sångaren Asaf Avidan.

De var båda smakfullt klädda i helsvart och Brad Pitt hade sin arm om flickvännen när de fångades på bild utanför teatern.

Första förhållandet efter skilsmässan 

Pitt och de Ramon har dejtat i drygt ett år och förhållandet är, enligt en källa till People, Brads första efter skilsmässan från Angelina Jolie, 48, för sju år sedan.

– Det är toppen att se honom så här. Ines gör honom väldigt lycklig, har källan sagt till People.

Ines, som tidigare även synts på bild med ett guldigt ”B” runt halsen, sägs enligt källan ha blivit mycket nära med Brad Pitts inre cirkel och närmaste vänner.

Brad Pitt och Angelina Jolie – som gick skilda vägar 2016 – har tillsammans barnen: Maddox, 22, Pax, 19, Zahara, 18, Shiloh, 17, samt tvillingarna Vivienne and Knox, 15.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.