Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Daniel Glad hyllade dottern i Djurgårdens seger: ”Ger kraft”

Daniel Glad blev målskytt i Djurgårdens kross mot Kalmar.

Då passade han på att hylla sin nyfödda dotter.

– Hon skickar extra kraft, säger Glad i TV4.

Missa inga nyheter från hockeyallsvenskan – ladda ner Expressens app här!

Djurgården tog emot Kalmar på Hovet och vann med 5–1. En av målskyttarna var nyblivne pappan Daniel Glad. Han gjorde sitt femte mål för säsongen.

– Det har vart en stökig sista månad, vi fick barn för en dryg månad sen så var borta lite då, säger Glad i TV4:s sändning i periodpausen.

Han fortsätter att berätta att han även varit sjuk och att han bara har spelat en match på en månad. Trots det tycker han att det känns bra.

– Jag tror att det är min dotter hemma som skickar lite extra kraft. Jag har hängt två kassar sen hon kom, så det är fint, säger målskytten.

Tillbaka på vinnarspåret

Djurgården gick in till den andra periodpausen med en 3–0 ledning.

Efter åtta minuter in i den sista perioden spräckte Kalmar nollan.

Med två minuter kvar plockade Kalmar målvakten för en slutforcering. Det gick inte, Djurgården gjorde sitt fjärde mål för kvällen. Med sju sekunder kvar gjorde de även sitt femte. Matchen slutade 5–1.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.