Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Roony Bardghji ryktas till Chelsea – väntas slå transferrekordet

Chelseas intresse för Roony Bardghji, 18, beskrivs som enormt.

Samtidigt avslöjar svensken att han är på plats i London.

Enligt uppgifter i Danmark väntas han bli FC Köpenhamns dyraste försäljning hittills.

Roony Bardghji.
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Få har undgått Roony Bardghjis succéhöst med FC Köpenhamn. Den svenske 18-åringen har stått för tio mål på 29 matcher, och har bland annat avgjort mot Manchester United i Champions League.

Framgångarna har fått rykten om en flytt till en större klubb och liga att sätta fart ordentligt.

Bland de aktuella klubbarna finns Chelsea, som enligt den danska tidningen BT har ett ”enormt intresse” för Bardghji och har följt honom i flera år. Även rivalen Tottenham ska beundra svensken.

Det stora intresset gör att prislappen för 18-åringen kan trissas upp ordentligt. Bardghji förväntas bli FC Köpenhamns dyraste försäljning genom tiderna och därmed bli dyrare än de 220 miljoner kronor som Victor Kristiansen såldes till Leicester för.

BT rapporterar att Bardghji till och med att slå hela danska Superligans transferrekord genom att trumfa Ernest Numahs flytt till Lyon värt 287 miljoner kronor.

Den som följer Bardghji på sociala medier har de senaste dagarna kunnat se att han är på plats i London. Anledningen till vistelsen är dock oklar.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.