Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Uppgifter: Erabi har förlängt med Bajen

Allsvenskan

Jusef Erabi blir kvar i Hammarby.
20-åringen har förlängt sitt kontrakt, enligt Aftonbladet.

Foto: Bildbyrån.

Jusef Erabi.

I början av december bytte Hammarby-strikern Jusef Erabi agentur. Kort därefter tog ryktena fart om intresse från diverse utländskt håll, utan att det framkom något konkret.

Bakgrunden är att det i höstas har spekulerats kring att 20-åringen inte vill förlänga sitt kontrakt med de grönvita, utan i stället flytta utomlands. Men så ser det inte ut att bli.

Aftonbladet rapporterar på fredagen att Erabi i stället är överens med Hammarby om ett nytt kontrakt. Det hela väntas bli officiellt inom kort, skriver tidningen.

Därmed har sportchef Mikael Hjelmberg och nye huvudtränaren Kim Hellberg sin centrala forward på plats inför säsongen 2024. Nyligen sa den förstnämnde följande om Bajen-löftets framtid:

Annons

- Jag har sagt hela tiden att vi har en ambition om att förlänga med Jusef. Vi har en positiv dialog och så får vi se vad som händer. Men vi är inte i mål än, sa Hjelmberg till Fotbollskanalen då.

Tror du att ni kommer lösa en förlängning?
- Jag hoppas det.

Kim Hellberg fyllde i:

- Han är en väldigt bra spelare och förhoppningsvis kommer han ta ett klokt beslut, vilket borde vara att stanna i Hammarby ett tag till.

Erabi svarade för sju mål på 23 matcher i allsvenskan i år.

Publicerad 2023-12-22 kl 07:33

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto