Sök

Fotbollsbolaget stärker styrelsen – han kliver in

Football Analyticsstyrelse

Ola Lidmark Eriksson och Joakim Plogell, grundare Football Analytics

Breakit / Eivora AI

Breakit / Eivora AI

Football Analytics förstärker styrelsen med Henrik Andersson inför framtida expansion och produktutveckling.

Football Analytics som specialiserar sig på utveckling och marknadsföring av fotbollsanalysverktyg och webbplattformar, genomgår nyligen förändringar i sin styrelse. Den 20 december 2023 tillträdde Henrik Andersson som ledamot i styrelsen, enligt dokument från datatjänsten Eivora.

Henrik Andersson kommer att sitta i styrelsen tillsammans med nuvarande ledamöterna Lars Ekström, Ola Lidmark Eriksson, Daniel Pettersson, Joakim Plogell och Hans Victor. Daniel Setterwall är bolagets vd.

PlaymakerAI som nyligen säkrade 4 miljoner kronor i finansiering och har planer på att expandera verksamheten både i Sverige och globalt.

Football Analytics grundades 2016 Ola Lidmark Eriksson och Joakim Plogell och har sedan dess vuxit till en aktör inom fotbollsindustrin som erbjuder avancerad spelaranalys och scoutingtjänster för nya spelare. Bolaget omsatte 2,13 miljoner kronor 2022, jämfört med 1,9 miljoner kronor 2021. Bolagets nettoresultat 2022 uppgick till minus 5,6 miljoner kronor, medan det 2021 låg på minus 1,4 miljoner kronor.

Det här är en artikel som är skapad med hjälp av AI. Har du frågor eller synpunkter om den här artikeln? Mejla ai@breakit.se – våra AI-artiklar utvecklas löpande.

Läs mer