Annons

Annons

Annons

Sport

Otto Wallin helt utboxad av Joshua

Efter fem ronder var det slut och teknisk knockout. Svenske tungviktsboxaren Otto Wallin var chanslös mot britten Anthony Joshua i nattens match i Riyad i Saudiarabien.

Britten Anthony Joshua vann enkelt tungviktsmatchen i Riyad i Saudiarabien mot svensken Otto Wallin. Joshua vann på teknisk knockout efter femte ronden då Wallins hörna bad domaren bryta matchen.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Str

Annons

Matchen tog slut efter det att Wallins ringhörna bett domaren bryta matchen efter den femte ronden. Anthony Joshua förklarades som vinnare på teknisk knockout.

– Bara en vanlig dag på jobbet, var Joshuas kommentar efter matchen till boxningskanalen DAZN.

Det var den tidigare världsmästarens tredje segermatch för året och Otto Wallins andra förlust i karriären som proffsboxare. Wallins första förlust var mot Tyson Fury i en hård match 2019.

Annons

Annons

Wallin visade gott självförtroende inför matchen men när det blev allvar i ringen var det ingen som kunde undgå att se vem som var bäst.

När matchen bröts efter femte ronden hade Wallin inte återhämtat sig efter en hård vänster i slutet av den femte. Det var en träff som fick honom att vackla.

Men redan i den första ronden hade Wallin blodig näsa och i tredje ronden hade han fått ett jack över ena ögat.

I den andra tungviktsmatchen under galan vann nyazeeländaren Joseph Parker lite överraskande över den tidigare världsmästaren i WBC, amerikanen Deontay Wilder på poäng.

Annons

Annons

Till toppen av sidan