Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Bantande tomte, skakig ljuständning och skönsång – kommer du ihåg några av julvärdssnackisarna genom åren? Foto: SVT

Hur firar du jul? Chatta med SVT på julafton

Uppdaterad
Publicerad

Hela släkten på besök, jobb hela dagen, med kompisarna på krogen, eller ensam i soffan framför teven. Vad gör du på julafton? Chatta med SVT:s reportrar som jobbar i jul och berätta hur din dag ser ut. Passa på att skicka en julhälsning till någon som du tänker lite extra på i dag – eller tipsa varandra om hur man bäst löser sista minuten-bestyren i chatten.

Hur firar du jul? Chatta med oss!

Nu stänger vi den här chatten för denna julafton. Stort tack till alla er som skickat in julhälsningar och uppdateringar från era firanden.

Hela teamet här på SVT önskar er alla en riktigt god jul!

Vi ses i nästa julchatt 2024!

Nån snubbe • Sitter ensam. I normala fall försöker jag jobba på julafton för att slippa vara själv, men så blev det inte nu. Trist. Men hemmagjord glögg tröstar. Trevligt med en chatt på julafton. 😊

Anna • Här firas det i stillhet med katten framför teven. Imorgon kommer nära och kära. Mycket bra upplägg för mig i år.

Moa • Jobbar på äldreboende

Kakan • Har jobbat några timmar men hemma nu. Är ensam, lägger pussel, lyssnar på gamla radioprogram i er app. Om man känner sig lite deppig finns det mycket kul att lyssna på och som livar upp!
Kram till alla som känner sig ensamma. ♥️

Mattias Vural • Jag och brorsan har precis tagit en skön bastu och rullat oss i snön i -14, uppfriskande! Nu steks köttbullarna och Nat King Cole är på i bakgrunden. Ljusen är tända och stämningen är på topp. God Jul!

Camilla Rameryd • Arbetar kväll på mitt jobb, ett äldreboende. Vi har ätit ett fantastiskt julbord, tittat på Astrid Lindgren och Kalle Anka förstås. Nu vankas tomtegröt och skinsmörgås. Från oss alla till er alla: En riktigt god jul.

Önskar er också en god jul 🎄

Abdi • Jag jobbar natt hela den här helgen faktiskt 🩺🩺🩹,

Kämpa på!

Annette Rolf o katten Gustaf • Vi önskar alla en god jul 🤶🎅😽

Erik • Hur firar ni på SVT jul? Finns det något julbord för er anställda som tillbringar jul på jobbet istället för hemma hos familjen

Om man vill får man beställa en jultallrik (det gjorde jag). Vi har också julfikat, men annars jobbar vi på precis som vanligt!

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.