Detaljer om en ny skärm i HP:s Omen Transcend-serie har publicerats av Windows Report. Skärmen ska visas upp på CES-mässan men sajten har fått tag i grundläggande specifikationer och ett par bilder på den.

Omen Transcend 32 är som namnet antyder 32 tum stor och drivs av en OLED-panel med 240 Hz uppdateringsfrekvens och 1 000 nits maximal ljusstyrka för HDR-innehåll. Den har stöd för Freesync men tyvärr inte G-Sync. För de som även använder datorn till att se på film kan skärmens stöd för Dolby Vision locka.

HP har utvecklat en kylningsteknik kallad ”Omen Tempest Monitor Cooling Technology” som ska minska inbränningseffekter. En intressant detalj är att skärmen har inbyggd KVM-funktion och alltså enkelt kan växla mellan inmatning från två olika datorer som båda styrs med samma mus och tangentbord. På baksidan sitter tre gammaldags USB-kontakter och två Type-C för externa tillbehör, plus Displayport, HDMI och USB Type-C för inmatning, där den senare även förser en ansluten bärbar dator med ström.