Gå direkt till sidans innehåll
Jeffrey Epstein

Cameron Diaz nämns i Epstein-dokumenten – svarar nu

Hollywoodskådespelaren Cameron Diaz nämns i de nyligen släppta dokumenten från utredningen om sexbrottslingen Jeffrey Epstein.

Nu svarar hon på den påstådda kopplingen till honom.

”Cameron träffade aldrig Jeffrey Epstein, och hon var aldrig på samma plats som honom”, säger hennes representant till Page Six.

Cameron Diaz nämns i utredningen kring Jeffrey Epstein som uppges ha gillat att skryta om att han kände kändisar.
Foto: FPA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET USA
Jeffrey Epstein.
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

I veckan släpptes hundratals dokument från den uppmärksammade utredningen mot sexbrottslingen Jeffrey Epstein och hans medhjälpare Ghislaine Maxwell. Epstein hittades död i sin häktescell 2019 innan rättsprocessen mot honom hann börja. Maxwell dömdes till 20 års fängelse för att ha rekryterat flickor och unga kvinnor som sedan utnyttjades sexuellt.

I dokumenten som har släppts nämns flera kända profiler som Bill Clinton, Stephen Hawking och prins Andrew. Den sistnämnde pekas ut för att ha deltagit i en ”orgie med minderåriga” på Epsteins ö i Karibien där en person tvingades utföra sexuella handlingar med prinsen. Anti-monarki-gruppen Republic har nu polisanmält prinsen för anklagelserna i Epstein-dokumenten, skriver Daily Mail.

Flera kändisar nämns i Epstein-dokumenten

Även flera Hollywoodkändisar nämns i dokumenten, skriver Page Six. Epstein ska nämligen ha skrutit om att han kände flera kändisar, så som Leonardo DiCaprio, Bruce Willis och Cameron Diaz.

Johanna Sjöberg, en av kvinnorna som ska ha blivit utsatt, säger att Epstein gillade att name-droppa kändisar när hon masserade honom.

”Han pratade mycket i telefon samtidigt och en gång sa han,” Åh, det var Leonardo, eller, det var Cate Blanchett, eller Bruce Willis”, säger hon enligt handlingarna.

Hon säger dock att hon aldrig träffade Cameron Diaz ihop med Epstein.

Cameron Diaz svar: ”Ingen som helst koppling”

Cameron Diaz svarar nu på förekomsten av hennes namn i dokumenten.

”Cameron träffade aldrig Jeffrey Epstein, och hon var aldrig på samma plats som honom eller hade ingen som helst koppling till honom, oavsett om han har nämnt hennes namn eller inte eller antytt att han kände henne”, säger Diaz representant till Page Six.

00:00 / 00:00

Ljudklippet gick inte att spela upp

Försök igen senare