Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Raymonds målsvit nu fyra matcher lång

LOS ANGELES. Tillbaka i USA efter utflykten till Sverige.

Utan några tecken på jetlag.

Detroit Red Wings var det första av de fyra lagen som gästade Stockholm i förra veckan, som spelade igen i Nordamerika.

Man tog emot New Jersey Devils hemma i Little Caesars Arena inför 19 515 åskådare och vann med 4–0 i natt, svensk tid.

Lucas Raymond har nu gjort mål i fyra raka matcher.

Lucas Raymond, 21, visade vägen med sitt 1–0-mål i slutminuterna av den första perioden efter ett snyggt växelspel med Robby Fabbri.

Det var Raymonds 8:e fullträff i höst. Han har nu gjort mål i fyra raka matcher och utnämndes till matchens tredje stjärna.

Svensken visade vilken skicklig målskytt han är när han från den vänstra tekningscirkeln pricksköt i klubbkrysset bakom Devilsmålvakten Vitek Vanecek.

Luckan var inte stor, men Lucas hittade den utan problem.

– Vi har pratat om att starta matcherna bättre och skaffa oss en tidig ledning. Idag gjorde vi det och lyckades stänga matchen efter att ha genomfört sextio bra minuter, sa Robby Fabbri till nhl.com efteråt.

”De höll ett högre tempo”

Han utnämndes till banans bäste spelare före målvakten Alex Lyon, som nu gjorde sin andra match för säsongen och höll nollan efter att ha räddat 16 skott.

– De var hungrigare än oss. De höll ett högre tempo och vann närkamperna. Vi fick vad vi förtjänade, kommenterade Devilscoachen Lindy Ruff besviket efter matchen.

Spelarna i New Jersey var självkritiska efter att ha blivit nollade.

– Jag gav bort pucken vid två tillfällen och de gjorde mål båda gångerna. Jag är väldigt besviken över min insats. Den var definitivt inte godkänd, sa Tyler Toffoli.

Lucas Raymond har på 18 matcher den här säsongen gjort 14 poäng, 8 mål och 6 assist.

Det ger en tredjeplats i Red Wings interna poängliga.

Tv: Här tacklar han domaren