Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
På Hammaröleden mellan Hammarö och Karlstad inträffade två olyckor med total fyra inblandade bilar under torsdagsmorgonen. En A-traktor hamnade i diket. Foto: Maria Krums Vabins

Dubbla trafikolyckor på Hammaröleden

Uppdaterad
Publicerad

Först krockade en A-traktor och en personbil på Hammaröleden vid 07-tiden. Kort därefter skedde ännu en trafikolycka bara några hundra meter därifrån och en person har förts till sjukhus med ambulans.

– Det är stökigt i trafiken, säger Mats Öhman, polisens presstalesperson.

Flera trafikolyckor inträffade under torsdagsmorgonen i länet.

Den första olyckan inträffade vid 07-tiden på Hammaröleden mellan A-traktorn och personbilen där A-traktorn hamnade i diket, skadeläget är ännu oklart.

– Det är ska vara en påkörning bakifrån, säger Öhman.

Ambulans, räddningstjänst och polis larmades till platsen, enligt polisen var båda förarna i fordonen vara ute ur bilarna.

En stund senare inträffade ytterligare en trafikolycka på Hammaröleden, även den i södergående riktning. Även där var två bilar inblandade.

En person har förts till sjukhus efter den senare olyckan, skadeläget är oklart.

Tre olyckor på kort tid i Värmland

Klockan 07.44 krockade två bilar vid korsningen Ullebergsleden-Skoghallsvägen.

Vid 8.36 körde en bil av okänd anledning i diket på länsväg 668 mellan Strand och Norra Fjöle utanför Grums. Bilen hamnade på sidan, enligt polisen klagade den kvinnliga föraren över smärtor i nacke och rygg och hon fördes med ambulans till sjukhus.

09.15 voltade en bil utefter länsväg 677 vid Edene. Enligt de första uppgifterna var det extremt halt på platsen och det rådde totalstopp i trafiken. Inga personskador rapporterades.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.