Annons

Läsarfråga

Tips på mobil med bred skärm

Mobil tipsar läsare som önskar sig en mobil med stor och bred skärm.

Fråga: Efter att ha haft olika Windows-mobiler blev det byte till Android. Archos 68 XL först, perfekt storlek men kamera tveksam. Nu sen dec 21 Samsung Galaxy Note 10 Lite. tillräckligt bra kamera. Men nu dags för nästa som helst har 1 cm bredare skärm och därmed är större. Vad känner du till som finns (Samsung Galaxy S21, 22 och 23 Ultra är för dyra). Mina Lumia 640 XL och 950 XL var perfekta.

Elias Nordling svarar: De flesta mobiler har ju rätt långsmala skärmar men Galaxy S22/S23 Plus har bredare skärmformat och rätt bra kameror. Samsung Galaxy A54 har också hyggliga kameror och en skärm som är ungefär lika bred som den Lumia 950 XL hade.

Den här frågan har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Frågan publicerades ursprungligen här.