Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Degerfors IF

Degerfors nära att värva Kevin Holmén från Elfsborg

Degerfors IF förstärker truppen inför säsongen.

Enligt uppgifter till Expressen är Kevin Holmén från IF Elfsborg nära en övergång till klubben och kan presenteras inom en snar framtid.

Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN

I somras lånades Kevin Holmén ut från IF Elfsborg till Örgryte. 

Trots att Öis vacklade i superettans bottenträsk gjorde Holmén fina insatser och noterades för fyra assist och ett mål på 13 framträdanden innan han återvände till Elfsborg.

Konkurrensen i Elfsborg är alltjämt benhård och därför har klubben tittat på att frigöra utrymme för de spelare som är i behov av speltid.

Plockar in mittfältare

En av dem som är på väg att lämna på nytt är Holmén.

Enligt uppgifter till Expressen är Elfsborg nära att låna ut mittfältaren till Degerfors IF i superettan som numera tränas av William Lundin som anslutit från IFK Göteborg.

En överenskommelse är inte alls långt bort och går allt som planerat kan spelaren presenteras denna eller nästa vecka.

Det har varit stor ruljans i Degerfors efter att man ramlade ur allsvenskan. Spelare som Diego Campos, Christos Gravius, Jonas Olsson, Gustav Granath, Joe Gyau och Douglas Bergqvist har lämnat. 

Hittills har sportchefen Patrik Werner värvat två nya spelare i form av Wille Jakobsson och Adi Fisic. Kevin Holmén kan alltså bli den tredje.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.