Jannes egna avskedspresent – en ny cykel

Publicerad 2023-11-23

Janne Andersson ska köpa en ny cykel som avskedspresent till sig själv.

Något han blivit illa tvungen till då den förra blev stulen.

– Det var helt overkligt, jag blev så ledsen, säger förbundskaptenen i Sportbladets läsarchatt.

När Janne Andersson fick svara på läsarnas frågor i Sportbladets tv-chatt så fick han bland annat en fråga om han skulle unna sig själv en avskedspresent i samband med hans sorti från herrlandslagets förbundskaptensstol.

Det skulle han.

– Tyvärr. Jag ska köpa en ny cykel för den andra blivit stulen. Och jag är så oerhört ledsen för det, säger Andersson, innan han berättar hur det gick till.

– Jag cyklar jättemycket eftersom jag inte kan springa och gå längre med mitt knä så mycket som jag önskar. Och jag cyklade inne på stan och ställde den. När jag kom ut var den borta. Det var helt overkligt. Jag hade precis renoverat den, bytt ut drivpaket och grejer.

Janne Andersson.

”Ser ut som en förvuxen bebis”

Under tiden han väntar på sin nya cykel så har han lånat hustrun Ulrikas cykel. Med små hjul.

– Jag ser ut som en förvuxen bebis när jag kommer cyklande... Jag väntar på min nya och den kommer om några veckor. Det är min avskedspresent till mig själv.

Men du hade låst den ordentligt?

– Ja, men jag hade ställt den längst ut i raden. Det var kanske det som var det osmarta. När jag pratade med försäkringsbolaget sade de att jag inte är ensam.

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.