Annons

SD: Fina ord av M– helt utan minsta substans

Fredag den 5 januari kunde vi i NSk läsa en insändare av Moderaterna i Hässleholms kommun. En insändare med jättemånga fina politiska ord, tyvärr helt utan innehåll, betydelse eller substans.
Politik i Hässleholm • Publicerad 13 januari 2024
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Första Avenyen i Hässleholm. Hässleholmarna har inte fått den politik de röstat på,  skriver SD i sin insändare.
Första Avenyen i Hässleholm. Hässleholmarna har inte fått den politik de röstat på, skriver SD i sin insändare.Foto: Carl-Johan Bauler

Inte ett enda förslag framförs om vilka politiska förslag man har. Eller vilka ”tuffa beslut” man tänker sig att genomföra. SD har redan genomfört några tuffa beslut för kommunen, dessa återställdes snabbt av S och M utan vidare förklaring om vad man istället skall spara in på. M framför i sin insändare att partierna i Hässleholm nu står inför att ta dessa tuffa beslut, men man kunde för några månader sedan inte ens spara in en bråkdel av sitt eget partistöd med förklaringen att ”partierna måste kompenseras för sina höjda kostnader”.

Enbart SD och Folkets Väl var villiga att spara in på sina partistöd, samtliga av de övriga partierna röstade emot. Moderaternas trovärdighet är noll så länge man fortsätter drunkna i det socialdemokratiska kölvattnet. För att sätta pricken över i:et för Moderaternas väg i Hässleholm så avslutar de sin insändare med en av Socialdemokraterna i Hässleholms tomma paroller -Vi tror på Hässleholm. Vi tror också på Hässleholms kommun, men det krävs stora förändringar och krafttag för att få Hässleholm att blomstra. SD vill styra Hässleholm in på rätt bana genom ledarskap, hårda omtag, gemenskap och rätt satsningar. När vi har ett styre som vågar göra rätt prioriteringar med en grundsyn som inte bygger på allt-åt-alla. Ett styre som ger hässleholmarna det de röstade för-Förändring. Först då får vi det Hässleholm som väljarna valt.

Annons

Hanna Nilsson (SD)

Ulf Berggren (SD)

Sven Lundh (SD)

Annons
Annons
Annons
Annons