Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine kommer hem till Sverige

Madeleine gör en helomvändning och kommer hem till Sverige tidigare än väntat. 

Redan nästa vecka väntas hon vara tillbaka på svensk mark, skriver Svensk Dam

Vågade urringningen • Tunga glaspärlorna • Lyxiga sammeten • Här är prinsessan Madeleines Nobelklänningar genom tiderna
Drottning Silvia fyller 80 i december, dagen innan julafton.
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Madeleine ser ut att komma ensam till Sverige den
Foto: GUERIN CHARLES / STELLA PICTURES/ABACA PRESS ABACA PRESS

Prinsessan Madeleine hade inga planer på att besöka Sverige innan jul, men nu ser det annorlunda ut. Nyligen dök tre nya punkter upp i hovets officiella kalender som talar för att prinsessan Madeleine kommer lämnar soliga Florida redan nästa vecka.

Det handlar om två möten på Kungliga slottet tillsammans med drottning Silvia och World Childhood Foundation. Det första är ett årsmöte som inträffar den 29 november och dagen därpå väntar ett möte med internationella rådet. 

Samma dag ska prinsessan Madeleine närvara vid en konsert med anledning av drottningens 80-årsdag som inträffar den 23 december. 

Enligt hovets informationschef, Margareta Thorgren, kommer prinsessan Madeleine endast vara i Sverige under dessa två dagar innan hon återvänder till USA.

Maken Chris O'Neills namn nämns inte i hovets officiella kalender, vilket talar för att han stannar kvar i Florida under prinsessans Sverigebesök. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.