Hoppa till huvudinnehållet

Färjestad föll stort mot Brynäs – efter tung sistaperiod

Publicerad:

Hemmalaget Färjestad hade fortfarande chansen mot Brynäs inför tredje perioden. Men där fick Brynäs rejäl utdelning. Till slut blev det hela 1-6 (1-0, 0-2, 0-4) i matchen i J18 Nationell norra herr i hockey.

Färjestad tog ledningen efter 18.35, genom Malte Vass. Efter 1.05 i andra perioden slog Leo Berggren till, och kvitterade för Brynäs.

William Odelius gjorde dessutom 1-2 efter 16.54.

Brynäs startade tredje perioden bäst och gick från 1-2 till 1-6 genom två mål av Emil Hedin, ett mål av Sigge Holmgren och ett mål av Hugo Östberg och avgjorde matchen.

När lagen senast möttes blev det seger för Brynäs med 7-1.

Nästa motstånd för Färjestad är Timrå. Lagen möts söndag 14 januari 12.00 i Löfbergs Arena.

Artikeltaggar

Brynäs IFFärjestad BK JuniorIshockeyJ18 Nationell norraLöfbergs Ice Arena

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.