Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

SVT

Festen i ”Stjärnorna på slottet” som tittarna inte fick se

Deltagarna i ”Stjärnorna på slottet” kom varandra nära under inspelningarna. 

Dessutom slog de på stort när det var dags att säga hej då. 

– Man slappnade ju av på ett annat sätt när kamerorna inte var på, säger Sanna Nielsen till Nyheter24.  

Marcus Samuelsson, Sanna Nielsen, Pernilla Wiberg, Mark Levengood och Caroline af Ugglas i ”Stjärnorna på slottet”.
Foto: Christoffer Lomfors / SVT
Sanna Nielsen
Foto: SVT
Marcus Samuelsson
Foto: SVT
Mark Levengood.
Foto: CHRISTOFFER LOMFORS / SVT

I tredje avsnittet av SVT:s ”Stjärnorna på slottet” var det dags för Mark Levengood, 59, att öppna upp om sitt liv. Inspelningen i somras på Bäckaskog slott i skånska Fjälkinge var känslosam – men deltagarna hade också en hel del kul. 

Bland annat skedde en fest på avslutningsdagen när kamerorna hade slutat rulla. 

– Sista kvällen hade vi party. Men alla var ju ganska trötta då ändå, för man hade ju sömnbrist i slutet av veckan. Men vi dansade och hade kul, absolut, säger Caroline af Ugglas, 51, till Nyheter24. 

– Allt var ju en fest. Tänk att få gå upp på morgonen och få värsta frukosten och få höra värsta storyn, och att vi lekte de här lekarna. Det var ju verkligen sex dagars party! Helt otroligt!

Pernilla Wiberg berättar att de var uppe aningen längre just den dagen när det var slutfest. Även Sanna Nielsen slog klackarna i taket – även om hon var trött. 

– Jag hade jävligt kul med Pernilla. Vi stod och sjöng massa låtar hon och jag, och dansade. Jag har en bild som jag tänkte lägga ut när man knappt ser att det är jag och Pernilla, för att vi står och rockar så hårt. Men det var väldigt kul. Alla hade väldigt skoj, och man slappnade ju av på ett annat sätt när kamerorna inte var på och när man var klar helt enkelt, säger hon till sajten. 

”Det var mycket, mycket roligt”

Dagen efter passade deltagarna på att spendera extra mycket tid tillsammans under en tidig frukost – innan de skildes åt. 

Caroline af Ugglas har tidigare berättat för Expressen att hon gick bra ihop med alla under inspelningen, att det var jättefin stämning. 

– Jag tycker ju att jag connectade lika bra med alla. Men jag kan ju tycka att det var extra kul med just Pernilla Wiberg som inte håller på med musik eller konst eller estradör, hon är sport, vilket kanske inte jag är. Jag connectade väldigt mycket med henne och kände någonstans att vi är väldigt lika. Hon är så orädd.

Och visst hade hon kul. 

– Det var mycket, mycket roligt, för jag är inte sån som har så tråkigt för det blir aldrig roligare än vad man gör det, sa hon då. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.