Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kyle Walker

Kyle Walkers dubbelliv avslöjat – har familj vid sidan om frun

Älskarinnan menar att han har levt ”ett dubbelliv” och förnekat att han är pappan till hennes barn.

För den senaste tiden har triangeldramat som slutade med att Kyle Walker skilt sig från sin fru Annie Kilner nått nya höjder. 

– Jag vet inte vad som är sanningen, säger influencern Lauryn Goodman till The Sun.

Walkers fru Annie Kilner (i mitten).
Foto: PAUL CHESTERTON / IMAGO/FOCUS IMAGES IMAGO SPORTFOTODIENST
Annie Kilner.
Foto: PAUL CHESTERTON / IMAGO/FOCUS IMAGES IMAGO SPORTFOTODIENST
Kyle Walker.
Foto: DANIEL MURPHY/JMP/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL
Annie Kilner och Kyle Walker på fotbolls-VM 2022.
Foto: Peter Schatz / Alamy Stock Photo
Lauryn Goodman med ett av barnen hon har ihop med Kyle Walker.

Affären har blivit minst sagt omskriven i England de senaste dagarna. Bilderna och rubrikerna på löpsedlarna har präglats av två kvinnor – och fotbollsstjärnan Kyle Walker däremellan.

Detta sedan det nyligen uppdagades att landslagsspelaren och hans partner sedan 13 år, som han gifte sig med 2021, Annie Kilner, separerat. Allt efter att han haft en affär med influencern Lauryn Goodman.

Men historien är mer mångbottnad än att det bara handlar om ett litet snedsteg eller att Walker påstås ha haft ett ”sexparty” under ”lockdownperioden” i samband med pandemin och sedan anklagades för att ha blottat sig i fjol.

Goodman ska nämligen ha bekräftat att Walker är pappa till hennes två barn. Samtidigt som han sedan tidigare har tre barn ihop med frun Annie Kilner. Walker och Goodman ska ha fått sitt första barn ihop under hans tillfälliga paus från Kilner i februari 2020. Hon födde ytterligare ett barn i augusti 2023, det säger Goodman i en intervju med The Sun. 

Fruns ord om separationen från Kyle Walker

Men nyligen, något som enligt flera medier ska ha varit i december, ska Kilner valt att göra slag i saken.

Sorgligt nog, efter flera års äktenskap och tre fantastiska barn, så har jag bestämt mig för att spendera en tid utan Kyle”, bekräftade Kilner på Instagram tidigare i veckan enligt Daily Mail.

Då ska Goodman själv ha fått känslan av att det varit dags att själv göra slag i saken för att slippa gömma sig. Då hade hon redan gått igenom en tid av konflikter med Kilner efter att Goodman hyllat Walker efter en av hans titlar med City.

I fredags publicerade Walker själv ett inlägg på Instagram där han bad om ursäkt till sin fru, vilket ska ha fått Goodman att gå i taket. Detta då han själv inte nämnt sonen de har ihop.

Nu har Goodman brutit tystnaden i en tårfylld intervju med The Sun.

– Jag sade till Kyle: ”Du måste berätta för henne. Du måste berätta för Annie att du är pappa till vår dotter och att du faktiskt har en relation till ditt eget barn. Men jag ville ändå inte orsaka mer smärta för Annie eller vara en bitch, men hon var tvungen att få veta. Jag var tvungen att berätta för Kyle var för vek för att säga något.

Älskarinnan: ”Levde ett dubbelliv”

Samtidigt som det skulle genomföras pappersarbete, möten och advokater mellan parterna ville hon att alla skulle inblandade skulle få veta sanningen innan det blev offentligt.

– När saker var bra med henne så var det dåligt med mig, när saker var bra med henne var det bra med mig. Han levde ett dubbelliv. Han ville ringa mig på julafton, men jag sade ”nej, det här är gränsen, det går inte.” Jag var tvungen att få honom att sluta jaga mig och blockerade honom.

När början på slutet väl nåddes pratade Goodman och Kilner med varandra. Den förstnämnde visade upp DNA-testet efter parets två gemensamma barn och visade bilder på Walker och hennes son. Allt samtidigt som han själv nekade.

– Han försökte kontrollera mig. Han ringde mig hela tiden. När han var på VM med England messade han mig konstant, ”är du ledig?. Jag insåg att vi var en hemlig familj och att det var vad han önskade. Men hans lagkamrater i landslaget visste, han ringde mig hela tiden. Han tänker bara på sig själv. Han kunde inkluderat alla sina barn, säger Goodman och fortsätter:

– Men jag känner ingen skuld för att de skiljts. Jag har haft andra tjejer som hört av sig om att de varit med Kyle också. Jag skulle inte ha legat med en gift man eller haft en relation med honom, men han ljög för mig med. Han lurade mig, han visade mig inte sitt riktiga liv. Jag vet inte vad som är sanningen.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Har du vad som krävs för att få 13 rätt? Gör upp om miljonerna i helgen!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Stryktipset