Sök

Nu lanserar vi Sessions – en exklusiv mötesplats för Sveriges främsta techhjärnor (och du är inbjuden)

Breakit
Klara Sernemyr är affärsutvecklare för Breakits prenumerationstjänst och driver Breakit Sessions.

Klara Sernemyr är affärsutvecklare för Breakits prenumerationstjänst och driver Breakit Sessions.

Klara Sernemyr

Klara Sernemyr

Affärsutvecklare

Breakit höjer ribban 2024 genom att erbjuda våra lojala Premium-prenumeranter ett unikt och exklusivt koncept – Breakit Sessions.

Med Breakit Sessions skapar vi nu en ny mötesplats för våra mest hängivna medlemmar. Formatet riktar sig till den som vill gå på djupet inom nischade områden kopplade till tech, entreprenörskap och investeringar.

“Breakit höjer temperaturen 2024 med Breakit Sessions. Vi ser verkligen fram emot att erbjuda våra Premium-prenumeranter fördjupande innehåll bortom rubrikerna. Det här är början på något riktigt stort – och kul!”, säger Klara Sernemyr, affärsutvecklare och ansvarig för Sessions.

Sessions är utformat för Breakits Premium-prenumeranter och kommer ske i form av event, både fysiska och digitala. Allt för att du ska kunna fördjupa dig i aktuella ämnen, nätverka med likasinnade och få insikter direkt från branschens bästa.

Vi har investerat stort i vår Premium-journalistik under 2023, och under 2024 tar vi det nu till en ny nivå. 

Kommande Breakit Sessions – anmälan är öppen! 

13 februari - AI och investeringar 
Anmäl dig här >>

Under denna digitala session lägger vi extra fokus på hur professionella investerare redan integrerar och drar nytta av AI-teknologi i sin strategi och hur vi tror att framtiden kommer att se ut för VC:s, affärsänglar och andra investerare. 

För att hjälpa oss navigera i detta ämne har vi bjudit in Gustav von Sydow, partner på EQT VenturesJohan Attby, General Partner på Norrsken Accelerator och Daniel Isaacs, CEO & Founder på Sircular. Ja, ni förstår ju – det blir ett intressant snack och frågestund! 

28 februari - Bakom rubrikerna – så blir du en nyhet
Anmäl dig här >>

Detta är en unik möjlighet för dig som företagare att lära dig konsten att slå igenom bruset och få den mediauppmärksamhet du strävar efter.

Tillsammans med Matilda Andersson, Nyhetschef på Breakit, Mimi Billing från nyhetssajten Sifted och Casper Schaber från PR-byrån 500 Stockholm kommer vi att ge dig nycklarna till framgång i media.

 

Läs mer