Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

West Ham gör inget misstag i omspelet

Cupen prioriteras för Premier League-klubben. 

Skrälläget fortsätter att sätta skräck i topplagen.

Foto: JOHN SIBLEY / BILDBYRÅN

■■ Dagens bästa spel hittar vi i mötet mellan Bristol City och West Ham. Det första mötet slutade 1–1 efter att West Ham blivit bekvämt med en tidig ledning. Det finns alltid den risken med Moyes lag att man slutar spela efter en ledning för att inrikta sig på försvarsspel och glömmer helt att sätta press på motståndarens backlinje.

Gästerna är solida defensivt men man har mycket kvalité i anfallet och framförallt på fasta situationer. Cupen är prioriterad och vi kan räkna med en stark elva från The Hammers. 

West Ham att vinna matchen spelas till oddset 1,87.


■■ På Bomben vill jag varna för den italienska skrällen. Sassuolo besegrade topplaget Fiorentina i den förra omgången och är det enda laget som vunnit mot Juventus i ligan den här säsongen. Sassuolo trivs mot storlagen och har också besegrat Inter i ligaspelet. Samtidigt saknar Juventus flera tunga namn. 

Wolverhampton och West Ham är klara favoriter för mig i övriga matcher på kupongen. Det skiljer en division mellan Bristol City och West Ham. Wolves har mött Brentford två gånger på kort tid och varit det klart bättre laget i båda matcherna.


Dagens bästa spel

Bristol City – West Ham 2

Odds: 1,87


Bomben

A. Wolves – Brentford

2, 4, 5 – 0, 2

B. Bristol City – West Ham

0, 1 – 1, 3, 4

C. Juventus – Sassuolo

1, 2, 3 – 0, 2

216 rader, spelstopp 20.29

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag här 


Matchlistan

Wolverhampton – Brentford 1

Det här blir det tredje mötet mellan lagen på kort tid. Wolves har varit det bättre laget i samtliga tre möten. För gästerna har formen pekat neråt med en seger på lagets nio senaste matcher.


Birmingham – Hull 1

Birmingham har fått en positiv effekt av tränarbytet medan Hulls formkurva pekar spikrakt neråt. Gästerna dras med en hel del skador. Birmingham var närmast segern i det första mötet. Etta!


Bolton – Luton 2

Det första mötet slutade 0-0 och var ingen stor överraskning. Luton trivs inte när man tvingas föra spelet. Bolton kommer att vara mer framåtlutade på hemmaplan vilket passar Luton. Tvåa!


Bristol City – West Ham 2

West Ham styrde den första matchen och borde ha avgjort tidigare istället för att försvara sin 1-0-ledning. Gästerna har mer kvalité i truppen och ska vinna om man vågar spela offensiv fotboll.


Juventus – Sassuolo 1

Sassuolo stod för en ny fin insats mot ett av topplagen i den förra omgången. Gästerna är det enda laget som lyckats besegra Juventus i ligaspelet den här säsongen. Juve saknar åtta spelare.


Athletic Bilbao – Alavés 1

Både Athletic och Alavés kommer från bra insatser i helgen. Athletic vann derbyt mot Sociedad medan Alavés skrällde borta mot Sevilla. Hemmalaget har en 13 matcher lång förlustfri svit.


Mali – Sydafrika 1

Det finns mer spets hos Mali med spelare som Bissouma och Traoré i truppen. Mali har gått starkt i matcherna inför mästerskapet och är väldigt svåra att vinna mot. Svag etta.


Tenerife – Mallorca X

Det skiljer en division mellan lagen men man ska komma ihåg att Tenerife slog ut Las Palmas på hemmaplan i den förra omgången av cupen. Gästerna saknar några tunga namn. Jämnt och målsnålt.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.