Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

IFK Göteborg

Portugisisk klubb på jakt efter Johan Bångsbo

Johan Bångsbo fortsätter att jagas av utländska klubbar.

Efter att IFK Göteborg nobbat ett bud från Charleroi har nu CF Estrela da Amadora från Portugal gett sig in i jakten, enligt Expressens uppgifter.

Blåvitt har fått en konkret förfrågan från högstaligaklubben.

Blåvitt har fått en konkret förfrågan om Johan Bångsbo.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

IFK Göteborgs mittback Johan Bångsbo har ryktats bort sedan i somars. Redan i augusti kunde Expressen avslöja att franska FC Metz lagt bud men Blåvitt ville inte sälja.

Och för någon vecka sedan nobbade klubben ett nytt bud på försvararen från Charleroi i Belgien, något som Ola Larsson bekräftade för Expressen.

– Jag kommenterar inga klubbar, men ja, vi har tackat nej till ett bud på Johan, förklarade den tekniske direktören.

Vill värva Bångsbo

Trots det nekade budet kan Bångsbo lämna då det finns flera intressenter som hört sig för. Enligt uppgifter till Expressen jagas Bångsbo nu av CF Estrela da Amadora i Portugal.

Den portugisiska klubben, som ligger elva i högstaligan, har tagit en första kontakt gällande ett köp och lämnat en konkret förfrågan till IFK Göteborg gällande Bångsbo.

Blåvitt ska ha ett konkret förslag på bordet från Estrela Amadora. Hur IFK ställer sig till det återstår att se, men klart står att klubben vill värva IFK-backen.

IFK Göteborg har varit aktiva i vinter. Dels har man värvat anfallaren Laurs Skjellerup men också Oscar Pettersson från BP. Nyligen gjorde man klart med Sindre Tjelmeland som assisterande tränare.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.