Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Hammarby värvar Johansson Schellhas

Allsvenskan

Oscar Johansson Schellhas är klar för Hammarby IF.
28-åringen följer med Kim Hellberg till Stockholmsklubben.
- Väldigt skönt, säger spelaren på Bajens hemsida. 

Foto: Bildbyrån.

Hammarby IF har gjort klart med klubbens första nyförvärv 2024.

Nu meddelar Stockholmsklubben att Oscar Johansson Schellhas, 28, ansluter för ett kontrakt som sträcker sig över tre år.

Det känns väldigt skönt att få tillhöra Hammarby, det är en oerhört fin förening. Det har alltid varit kul att få spela mot Bajen med det trycket som finns från läktarhåll, och det blir ännu roligare att få tillhöra det laget som fansen ska heja fram, säger 28-åringen i en kommentar på Hammarbys hemsida. 

Hammarbys sportchef Mikael Hjelmberg:

Vi har såklart haft ögonen på Oscar en längre tid då hans insatser i Värnamo varit oerhört jämna och bra under en lång tid. Oscar kommer inte bara bidra med kvalitet på planen utan också bidra till en bättre träningsmiljö i vår vardag med hans erfarenhet och ledarskap som gör vår unga spelartrupp bättre, säger han och fortsätter:

Annons

Vi värderar Oscar väldigt högt. Hans arbetskapacitet, spelförståelse och passningsspel kommer öka våra möjligheter att nå framgång både på kort och lång sikt. Han har spelat 118 av 120 seriematcher de senaste fyra åren vilket tyder på en extremt hög tillgänglighet. Vi är väldigt glada att en spelare av Oscars kaliber vill fortsätta sin karriär här i Hammarby.

Johansson Schellhas kommer närmast från IFK Värnamo, som han lämnade nyligen efter en fin säsong i allsvenskan, där han stod för fem mål och nio assist på 30 matcher. 

Johansson Schellhas har i flera år tillhört Värnamo, men har även en bakgrund med spel i Trelleborgs FF. Totalt sett har han gjort 30 mål och 25 assist på 217 matcher med Värnamo.

Annons
Publicerad 2024-01-16 kl 19:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto