Avslöjar: Lucas Hedlund nära ungersk klubb – reser för att skriva på

Publicerad 2024-01-17

Lucas Hedlund ser ut att ha hittat en ny klubb.

Enligt Sportbladets uppgifter väntas anfallaren vara på plats i Ungern under torsdagen för att göra klart med Mezőkövesd-Zsóry FC.

Går de sista detaljerna igenom väntas han presenteras inom de närmaste dagarna.

Lucas Hedlund slutade tvåa i superettans skytteliga förra året med sina 16 mål för Utsiktens BK.

Klubben såg ut att gå mot en allsvensk plats 2024, men rasade ihop på slutet och missade uppflyttning efter kvalet mot BP.

Men Lucas Hedlund, vars kontrakt med Utsikten har gått ut, blir inte kvar i superettan.

Istället väntas han gå utomlands där han just nu är nära en övergång till Mezőkövesd-Zsóry FC i den ungerska ligan, enligt uppgifter till Sportbladet.

Väntas presenteras i dagarna

Han väntas vara plats i landet under torsdagen och faller de sista detaljerna på plats, han klarar läkarundersökningen och skriver på, presenteras han inom de närmsta dagarna som klubbens nästa nyförvärv.

Skulle övergången av någon anledning inte bli av, finns ett par andra utländska klubbar som visat intresse för 25-åringen. Ett par allsvenska klubbar har också visat intresse för skyttekungen, men prioritet ett för spelaren har hela tiden varit att komma utomlands.

Lucas Hedlund.

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Följ ämnen i artikeln