Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Djurgården Fotboll

Deniz Hümmet aktuell för flytt till Djurgården

Djurgårdens IF letar efter en offensiv förstärkning inför allsvenskan.

Enligt initierade uppgifter till Expressen är Deniz Hümmet ett spår som klubben arbetar efter och forwarden är aktuell.

– Vi är inte overksamma, säger sportchefen Bosse Andersson.

Deniz Hümmet är aktuell för Djurgården.
Foto: PATRIC SÖDERSTRÖM/TT / TT NYHETSBYRÅN

Det var i mars förra året som Deniz Hümmet, 27, vände hem till Sverige. Då föll valet på Kalmar FF och säsongen på Guldfågeln arena blev lyckad för anfallaren.

27-åringen svarade för nio mål och en assist på 33 matcher. Kontraktet med Kalmar har löpt ut och Hümmet står just nu utan klubb där han sonderar terrängen.

Och det saknas inte intressenter hemma i Sverige.

Enligt Expressens uppgifter letar Djurgårdens IF efter ett offensivt namn till truppen och Deniz Hümmet är ett spår som sportchefen Bosse Andersson jobbar efter.

Träffat Djurgården

Parterna har träffats och anfallaren är aktuell för Djurgården som anmält sitt intresse, men källor till Expressen uppger också att Hümmet överväger ett par utländska alternativ.

Inget definitivt beslut är fattat från spelaren ännu, utan det kan dröja någon vecka innan det blir skarpt läge för forwarden.

Djurgårdens sportchef vill inte spekulera i vilka namn Blåränderna tittar på.

– Jag vill inte kommentera det. Vi är inte overksamma i vilket fall, sedan vad vi gör exakt och vilka vi träffar - det vill jag inte kommentera, säger Bosse Andersson.

Kan han bli aktuell, Hümmet?

– Han är kontraktslös och funderar på sin framtid. Nu är det mycket spekulationer, och han har säkert utländska lag efter sig, så det är svårt för mig att svara på om han spelar hos oss eller inte.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.