Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Youtube

Samsung ber om ursäkt till Valkyrae efter blundern

Först misstogs stjärnan för en annan.

När hon påpekade det så blev hon blockad.

Nu ber Samsung om ursäkt till Rachell ”Valkyrae” Hofstetter.

Samsung felidentifierade stjärnan.
Foto: X
Valkyrae.
Foto: Instagram / Valkyrae
Foto: Valkyrae / Instagram

Rachell Hofstetter, mer känd som Valkyrae, är en Youtubestjärna med över 4 miljoner prenumeranter, samtidigt som hon också är delägare till en av USA:s största e-sportorganisationer: 100 Thieves.

Därför blev Samsung till sig av glädje när de kunde skylta med att hon besökte evenemanget Samsung Unpacked – och visade stolt upp det i en tweet från företagets X-konto.

Valkyrae svarade däremot själv på inlägget:

Hej Samsung, det där är inte jag”, skrev hon.

Efter blundern så svarade Samsung med att blocka henne på X, utan någon kommentar kring missen. Det skapade stor uppståndelse och många kritiserade Samsung för det hela samtidigt som Valkyrae själv skrev att hon bara tyckte det var roligt.

Till slut skrev Samsung ett svar, efter att ha avblockat henne:

Hej. Vi ber så mycket om ursäkt för misstaget under Galaxy Unpacked 2024-evenemanget. Vi skulle aldrig blocka dig med flit. Vi kommer vara mer försiktiga för att säkerställa att de här misstagen inte händer igen”, skriver de.

https://twitter.com/Samsung/status/1748161991137763642

Följ Expressen E-sport på Youtube, Facebook, och Twitter!

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.