Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
En av de 250 sexköpare som identifierats i bordellhärvan i Skåne har anmält Sölvesborgskvinnan. Mannen på bilden är inte densamma som anmält kvinnan. Foto: Privat/Polisen

Dömd sexköpare anmäler misstänkt bordellmamma: ”Utnyttjad och ofredad”

Uppdaterad
Publicerad

Mannen har erkänt att han köpt sex på massagesalongen i Skåne vid flera tillfällen. Men i en skrivelse till tingsrätten anmäler han själv ägarinnan.

– Jag har blivit sexuellt utnyttjad i beroendeställning, skriver han i anmälan.

Mannen har fått ta emot ett strafföreläggande för att vid två tillfällen ha köpt sex på massagesalongen i Skåne, som drevs av Sölvesborgskvinnan som åtalades igår.

Men i skrivelsen till Kristianstad tingsrätt anmäler han själv ägarinnan för att, som han menar, ha utnyttjat och ofredat honom.

Sölvesborgskvinna drev misstänkt bordell i Skåne

– Även om onanering utförts på mig så spelar det ingen roll om jag njutit eller inte. Jag har varit i en extremt maktlös situation och upplevt psykisk terror genom att jag kommit i god tro med ändamål primärt för medicinsk massage för att sedan bli utnyttjad och ofredad, skriver han i anmälan.

Grovt koppleri

I senare polisförhör får mannen frågan varför han trots känslorna av ofredande väljer att gå tillbaka till salongen 12 gånger.

– Det vet jag faktiskt inte. Det är något jag måste söka inom mig, jag har gjort fel och det erkänner jag.

Sölvesborgskvinnan åtalades i torsdags för grovt koppleri, för att under flera års tid ha förmått kvinnor att erbjuda sexuella tjänster på hennes massagesalong. Kvinnan nekar till brott.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Sölvesborgskvinna drev misstänkt bordell i Skåne

Mer i ämnet