Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Netflix

Anklagelsen mot Sergio: Hemligt barn utomlands

Dramatiken ökar i ”Love is blind: Sverige”. 

I de nya avsnitten får Sergio Rincon höra att en kvinna i Barcelona påstår sig vänta hans barn och att han beskrivs som en mansgris. 

– Det här målar ingen rättvis bild av mig, säger han i programmet. 

Deltagarens svar på frågorna om ”Love is blind”.
Amanda Jonegård.
Foto: Photo credit: Netflix / Courtesy of Netflix
Sergio Rincon.
Foto: Photo credit: Netflix / Courtesy of Netflix

”Love is blind: Sverige” är i full gång och på fredagens släpptes ytterligare fyra avsnitt fyllda av dramatik och kärlek. 

Serien är redan en succé för Netflix och när de senaste siffrorna publicerades stod det klart att den ligger på topp tio – i hela världen. 

Sergio Rincon är en av de mer omtalade personerna i serien och i de fyra nya avsnitten fortsätter han att vara i blickfånget. 

Han och Amanda Jonegård har flyttat ihop när den andra deltagaren Krisse-Ly Kuldkepp plötsligt kommer och knackar på och vill ta med Sergio Rincon ut för att prata. 

– Har jag anledning att vara nervös? säger Amanda Jonegård och får ett nej till svar av sin pojkvän.

Men Krisse-Ly Kuldkepp berättar för Sergio Rincon att hon har fått höra ett par saker som gör henne orolig. Hon berättar att det har skapats en chatgrupp med alla tjejer som varit med i kapslarna – Amanda Jonegård är dock inte med i gruppen – men där har det börjat riktas anklagelser mot Sergio Rincon.

– Det är ganska grova saker som skrivs. Det påstås att du har ett barn som en kvinna i Barcelona ska föda, fortsätter Krisse-Ly Kuldkepp.

– Oj, säger Sergio Rincon och lägger handen på kinden. 

– Jag är lite tagen på sängen just nu, fortsätter han. 

Sergio Rincons svar

När Sergio Rincon sen kommer hem efter samtalet med Krisse-Ly berättar han vad som hänt för Amanda Jonegård.

– Krissy hade läst det och hon reagerade rätt starkt på det, att jag ska vara någon kvinnohatare, att jag ska ha något barn i Barcelona, att jag ska vara någon form av mansgris.

Amanda Jonegård blir förvånad men vill bara veta hela sanningen. Senare i programmet konstaterar de att de inte riktigt vet vem det är som spridit ryktena och att det är just rykten. 

– Det är bara spekulation, säger Sergio Rincon. 

Med blanka ögon berättar han hur det påverkar honom. 

– Det här är tufft, det här målar ingen rättvis bild av mig men jag fattar att jag framstår som jag gör... 

Expressen har sökt Sergio Rincon.

00:00 / 00:00

Ljudklippet gick inte att spela upp

Försök igen senare

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.