Gå direkt till sidans innehåll

Pånyttfött Modo utmanar FBK här

Mållinan är alldeles för hög i den tidiga Premier League-matchen. 

Nytänt Modo utmanar Färjestad på hemmais.


ANNONS: Lämna in Amrounis spelförslag här

Foto: OLA WESTERBERG / BILDBYRÅN

En av lördagens sportsliga höjdpunkter äger rum redan 13.30 när Everton tar emot Tottenham på Goodison Park. När Postecoglous Tottenham kliver ut på planen utlovas underhållning. Spurs stod för en otrolig vändning i andra halvlek mot Brentford tidigare under veckan då laget fullständigt körde över Brentford efter halvtid.

Maddisons återkomst efter skada har lyft Tottenhams anfallsspel men man saknar fortfarande Son som är på asiatiska mästerskapen. Everton har varit ett av ligans bästa lag defensivt senaste omgångarna.

Sean Dyches organisation gör Everton väldigt svåra att göra mål på. Det är fysiskt och frenetiskt ute på mittfältet där man inte tillåts någon tid med bollen.

Vi har sett flera av Evertons matcher vara målsnåla tillställningar och även om Tottenham generellt är ganska målglada så tycker jag att mållinan på 3.0 mål är alldeles för hög. Under 3.0 mål Asian spelas till oddset 1,82.

Everton – Tottenham: under 3.0 mål Asian

Odds: 1,82

ANNONS: Lämna in Amrounis spelförslag här

Bomben

På Bomben tror jag att vi får se en målrik tillställning i Ö-vik. Modo tog en efterlängtad seger borta mot Skellefteå tidigare under veckan och kommer att kunna bygga vidare på det. Defensivt har man brister som FBK ska kunna utnyttja. Växjö mot Timrå och Leksand mot Örebro är två matcher där det kan vara värt att chansa med nollor i systemet. Det är bra målvakter och lag som lägger stor vikt vid försvarsspelet.

ANNONS: Lämna in Amrounis systemförslag här

A. Modo – Färjestad

2, 4 – 3, 5, 6

B. Växjö – Timrå

2, 3 – 0, 1, 3

C. Leksand – Örebro

3, 5 – 0, 2, 3

216 rader, spelstopp 17.59

ANNONS: Lämna in Amrounis systemförslag här

Matchlistan

Everton – Tottenham 2

Everton har imponerat defensivt i ligan och lyckades hålla nollan även senast på Craven Cottage mot Fulham. Spurs stod för en stark vändning i sin match mot Brentford. Gästerna får U-tecknet.


Brighton – Crystal Palace 1

Adingra, Fati, March, Mitoma och Enciso är alla borta för hemmalaget. Palace får klara sig utan Holding, Doucouré, Ward och Munoz. Brighton kommer från en svag insats borta mot Luton. Sval etta.


Burnley – Fulham 2

Burnley upplever en bra period just nu med flera fina insatser. Laget stod upp bra mot City på bortaplan tidigare under veckan. Fulham fortsätter att se väldigt uddlösa ut framåt. Tvåan känns iskall...


Newcastle – Luton 1

Newcastle tog sin andra raka seger när laget tog en meriterande vinst borta mot Villa i den förra omgången. Luton har en tre matcher lång segersvit. Isak är ett frågetecken inför mötet. Ettan tippas.


Alavés – Barcelona 2

Barcelona vann utan att övertyga mot Osasuna i veckan. Joao Felix, Torres, Gavi, ter Stegen och Alonso är några av spelarna som saknas för gästerna. Hos hemmalaget är Gorosabel avstängd.


Sheffield Utd – Aston Villa 2

Villas formkurva har pekat neråt den senaste tiden. Nu möter man ligans sämsta försvar och får en chans att jobba med anfallsspelet. Egan, Basham och Jebbison saknas för hemmalaget.


Ajax – PSV Eindhoven 2

PSV har vunnit 18 matcher och spelat en oavgjort på sina 19 ligamatcher. Det är en överlägsen ledning och med deras målskillnad på 62-8 är det talande för hur bra PSV har varit. Tvåan får tipset.


Bologna – Sassuolo 1

Bologna har Soumaoro och Ndoye på skadelistan. Gästerna saknar viktige Matheus Henrique på mittfältet. Det är ett Bologna som är segerlösa i sina fem senaste matcher. Svagt odds på ettan.


Girona – Real Sociedad 1

Det här blir ett test för succélaget Girona då stabila Sociedad kommer på besök. Det första mötet i Baskien den här säsongen slutade 1-1. Gästerna har sex spelare borta inför mötet. Svag etta.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Har du vad som krävs för att få 13 rätt? Gör upp om miljonerna i helgen!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Stryktipset