Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Salah kan bli borta fyra veckor

Liverpools och det egyptiska landslaget anfallsvapen Mohamed Salah kan bli borta i tre till fyra veckor, enligt hans agent.

Mohamed Salah.
Foto: KIM PRICE/CSM/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Salah skadade en muskel i låret under matchen mot Ghana i de Afrikanska mästerskapen förra veckan. Då sades det att han skulle bli borta två matcher vilket skulle göra det möjligt för honom att delta i fler av Egyptens matcher i turneringen.

Men enligt vad hans agent, Ramy Abbas Issa, skriver på X, tidigare Twitter, är hans klient ur spel i tre till fyra veckor.

”Mohammeds skada är allvarligare än vad som troddes från början och han kommer att vara borta i 21–28 dagar, inte två matcher”, skriver Issa på X.

Det egyptiska landslaget hade då redan meddelat att Salah lämnat laget och åkt till England igen för vård och rehabilitering.

På måndagen klarade sig Egypten vidare till åttondelsfinal genom att spela oavgjort, 2–2, mot Kap Verde.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Har du vad som krävs för att få 13 rätt? Gör upp om miljonerna i helgen!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Stryktipset