Hoppa till huvudinnehållet

Torcat Fiber & Data AB: Här är de viktigaste siffrorna senaste året

Publicerad:

Torcat Fiber & Data AB redovisar talen för senaste året. Omsättningen i företaget är omkring 16 miljoner kronor, en minskning med 14,1 procent. Resultatet före skatt är i nivå med föregående år, knappt 1,1 miljoner kronor.

Rörelseresultatet minskar med omkring 100 000 kronor till knappt 1,1 miljoner kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 6,7 procent, som är på samma nivå som föregående period.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,7 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet är motsvarande snitt 6,8 procent. Noteras ska att företaget är ett av två i koncernen och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig. Moderbolag är Hedf Hennes El Data och Fiber AB.

Fakta om Torcat Fiber & Data

Torcat Fiber & Data grundades 2014. Bolagets huvudbransch är elinstallationer, konsultverksamhet avseende företags organisation och förvaltning av och handel med värdepapper för en begränsad och sluten krets av ägare. Företaget är ett av två i koncernen där Hedf Hennes El Data och Fiber AB är moderbolag. Redovisningsperioden löper från oktober till september.

Företaget har 16 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är lika många som föregående redovisningsår.

Styrelseordförande är Malin Sofia Knudsen (34).

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Torcat Fiber & Data det 19:e största företaget inom sin specifika bransch i Värmland, som är elinstallationer.

Företaget är också det 1230:e största i landet. Det finns 76 företag i samma bransch i Värmland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.