Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Djurgården Fotboll

Carlos Gracia på väg att lämna Djurgården

Carlos Gracia är på väg att lämna Djurgårdens IF.

Enligt uppgifter till Expressen är mittbacken på väg att göra klart med HJK Helsingfors och mittbacken reser inom kort till Finland för läkarundersökningar.

Carlos Gracia.
Foto: EMMA WALLSKOG / BILDBYRÅN

Det var inför förra säsongen Djurgårdens IF värvade Carlos Gracia från allsvenska Mjällby AIF efter en succésäsong på Strandvallen. Flytten till Stockholm blev dock tuff för honom.

Gracia hade svårt att ta en ordinarie plats och han har varit på väg bort från Djurgården ända sedan i somras. Då var det aktuellt med Lyngby men parterna kom inte överens.

Nu ser det ut som att han gjort sin sista match för Djurgården. Enligt Expressens uppgifter är Gracia på väg att göra klart med HJK Helsingfors och han reser inom kort till Finland.

Där är planen att han ska genomföra läkarundersökningen och så länge han klarar den och inget oförutsett inträffar så väntas affären att slutföras.

En stark bidragande orsak till flytten till HJK har varit att Gracia återförenas med Ferran Sibila som är tränare och som hade mittbacken under åren i Gif Sundsvall.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.