Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anja Pärson

Anja Pärson: ”Är fruktansvärt att vara ihop med en tjej”

Anja Pärson firar tioårig bröllopsdag med Filippa Rådin i år – men kärleken är inte alltid en dans på rosor.

I ”Renées brygga” i TV4 berättar hon om utmaningarna att vara gift med en kvinna.

– Det är fruktansvärt att vara ihop med en tjej, säger hon skämtsamt.

Anja Pärson i ”Renées brygga”.
Foto: TV4
Renée Nyberg blir förvånad när hon frågar om det inte är en fördel att vara tillsammans med en kvinna och Anja svarar blankt nej.
Foto: TV4
Anja Pärson tillsammans med sin fru FIlippa Rådin.
Foto: PATRICK TRÄGÅRDH

Både Anja Pärson och frun Filippa Rådin har tidigare varit tillsammans med män på olika håll. Pärson var tidigare ihop med Björn Persson som hon träffade i gymnasiet och Filippa Rådin har en dotter ihop med exmannen Patrik Rådin.

Men sedan 2008 har de varit tillsammans även om de höll sitt förhållande hemligt de första åren. 2014 gifte paret sig och firar alltså 10-årig bröllopsdag i år.

Anja Pärson om svårigheten: ”Horribla”

I tisdagens avsnitt av ”Renées brygga” frågar Renée Nyberg frågar om det inte är en fördel att vara tillsammans med en kvinna varpå Anja Pärson svarar blankt nej.

– Det är fruktansvärt att vara ihop med en tjej, säger hon och skrattar. Hon utvecklar sedan efter Renée Nybergs förvånade reaktion.

– Men du kan ju alla knep. Du vet precis när du ska vända och vara offret och ”nu är det synd om mig”. Vi tjejer är horribla, säger hon skämtsamt och skrattar igen.

Nyberg frågar då om det inte blir mer sant då eftersom båda kan tricksen.

– Men man försöker väl ändå, säger Anja vilket får både Renée och Anja att skratta.

Anja blir sedan mer allvarlig när hon beskriver Filippa som hennes livs kärlek och att de brukar ta mycket med humor.

– Vi har ganska mycket humor i det här och brukar garva ganska mycket åt det trots att vi kan vara skitarga på varandra, säger hon.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.