Hoppa till huvudinnehållet

Årsredovisningen klar: Så gick det för Bråruds Mekaniska AB

Publicerad:

Här är alla siffrorna för Bråruds Mekaniska AB för 2023. Verksamhetens omsättning minskar med 31,5 procent och blev 2023 cirka 21 miljoner kronor. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, knappt 1,9 miljoner kronor mot ungefär tre och en halv miljoner kronor.

Här är alla siffrorna för Bråruds Mekaniska AB för 2023.

Rörelseresultatet sjunker med knappt 2,9 miljoner kronor till cirka 1,7 miljoner kronor.

Rörelsemarginal blev 8,1 procent, som är lägre än 2022. Då var rörelsemarginalen 14,9 procent.

Enligt de senaste siffrorna från SCB, ligger den genomsnittliga rörelsemarginalen för svenska företag på 8,7 procent. Inom branschen för tillverkning av metallvaror utom maskiner och apparater är motsvarande genomsnitt 6,6 procent.

Bråruds Mekaniska AB: Snabbfakta

Bråruds Mekaniska bildades 2003, och bolagets huvudbransch är metallegoarbeten. Redovisningsperioden är 8 månader och löper nu från januari till december.

Företaget har 17 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är lika många som föregående redovisningsår.

Styrelseordförande är Klas Mats Einar Karlqvist (42).

De är ledande i branschen

Sett till omsättning är Bråruds Mekaniska det 32:a största företaget inom sin specifika bransch i Värmland, som är metallegoarbeten.

Företaget är också det 734:e största i landet. Det finns 83 företag i samma bransch i Värmland.

Här nedan syns en översikt över topplistan i den nuvarande branschen, sorterad enligt omsättning. Data hämtas från den senaste registrerade årsredovisningen och kommer att uppdateras i takt med att nya årsredovisningar mottas.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivSunne kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.