Bianca Ingrossos förklaring till följarna: ”Förstår att det kan se märkligt ut”

Sorgen: ”Vackraste avslutet” • Önskan: ”Morfar skulle inte vilja att vi gråter mer”

Publicerad 2024-05-14 22.01

Bianca Ingrosso sörjer sin morfar Hans Wahlgren som dog i fredags.

Nu ber hon om följarnas förståelse kring att innehållet på influencerns sociala medier kommer återgå mer till det vanliga.

”Förstår att det kan se märligt ut”, skriver hon på Instagram story.

Familjen Wahlgren är i sorg.

Hans Wahlgren dog natten till fredag efter en tids sjukdom.

Nu berättar barnbarnet Bianca Ingrosso, 29, om dagarna efter familjens förlust.

”Så ofantligt tacksam att vi fick sörja och bearbeta tillsammans hela familjen i flera dagar i stora röda huset. Det blev det vackraste avslutet man kunde tänka sig”, skriver hon på Instagram story.

”Så tacksam för denna tiden vi fått tillsammans och att vi fick finnas vid morfars sida under hela tiden han har varit sjuk. Det blev verkligen ett vackert långsamt farväl och nu har han äntligen fått komma till himlen där han slipper ha ont”, skriver hon vidare.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrossos inlägg på Instagram story.

”Morfar skulle inte vilja att vi gråter mer”

Nu ber Bianca Ingrosso om följarnas förståelse kring att innehållet på influencerns Instagramkonto kommer att återgå mer till hur det brukar se ut.

Som att reklaminlägg och lanseringar från egna företaget kommer att förekomma.

”Förstår att det kan se märkligt ut att det nu kommer lanseringar och reklam från mina älskade bolag men det är med all kärlek och respekt som jag också som alla andra måste tillbaka till arbetet”.

Bianca Ingrosso skriver att hon trots sorgen måste försöka gå tillbaka till en vardag, inte minst för sin morfars skull.

”Vi alla känner oss fyllda av kärlek, värme och morfar skulle inte vilja att vi sitter och gråter mer nu. Vi gråter mycket såklart med det är en ljus sorg och vi alla minns morfar med glädje”, skriver hon.

Pernilla Wahlgren tackar för stödet

Flera i familjen Wahlgren har gått ut och tackat för allt stöd de fått och får under den svåra tiden.

Bland annat Pernilla Wahlgren, 56.

”Vill från botten av mitt hjärta tacka er alla för alla fina varma och kärleksfulla ord ni skriver om vår älskade pappa, morfar, farfar och gammelmorfar! All den omtänksamhet och kärlek vi får från er, håller om oss alla som en stor varm kram”, skriver hon i ett Instagraminlägg.

Pernilla Wahlgren.

Hon passar också på att vårdpersonalen som tagit hand om hennes pappa.

”Mitt största varmaste tack går till all fantastisk personal och alla otroliga människor som har tagit hand om vår pappa hans sista tid i livet”.

Nu kommer Pernilla Wahlgren fokusera på att ta hand om sin mamma Christina Schollin, 86, som mist sin stora kärlek.

”Nu är det vi barn och barnbarn som ska göra allt vi kan för att ta hand om vår älskade lilla mamma, och omgärda henne med pappas kärlek som lever vidare genom oss”, skriver hon.

ANNONS