AnnonsFinnlines

Ny tur med Finnlines – njut av havets magi

Res bekvämt och upplev härliga Östersjön med Finnlines- Nu introduceras en ny rutt mellan Malmö och Świnoujście i Polen. 

Öppna bild i helskärmsläge

Läs mer om turen mellan Malmö-Świnoujście och boka här

Planerar du en resa i sommar är Finnlines nya tur ett spännande alternativ. Sedan 10 april kan du kliva på Finnlines frakt-och passagerarfartyg Finnfellow i Malmö och resa bekvämt till Świnoujście i Polen. Świnoujście är ett perfekt resmål för dig som gillar att spela golf eller koppla av på spa och det finns många populära banor och anläggningar att välja bland. Vill du upptäcka Polen och närliggande länder som turist är Świnoujście en bra utgångspunkt. 

Turer går dagligen från Malmö hamn, cirka 10 minuters bilresa från Malmö centrum. Avresa sker på förmiddagen. I dagsläget vänder sig turen enbart till dig som reser med bil och husbil, det vill säga inte fotgängare, cyklister och motorcyklister. Även från Świnoujście går det turer varje kväll, vilket gör det möjligt att enkelt planera hemresan i god tid. 

Öppna bild i helskärmsläge

När du som resenär kliver på båten i Malmö tar det dig nio timmar tills du är framme i Świnoujście. Och du kommer inte att vara sysslolös! På båten finns det något att göra, både för stora och små. I bufférestaurangen äter alla gott och i baren serveras såväl alkoholhaltiga som alkoholfria drycker. Vill du passa på att koppla av ordentligt kan du njuta av en finsk bastu! 

För de små har Finnlines en lekhörna, kanske har du ett barn eller barnbarn som vill klä ut sig till pirat?

Öppna bild i helskärmsläge

Utomhusdäcket är uppskattat av resenärerna. Där kan du njuta av solen, läsa en bok eller bara vila. Många passar också på att strosa omkring på däck och njuta av utsikten och den rofyllda havsmiljön. 

Husdjur är välkomna ombord. Ni bokar då en hytt och spenderar resan där tillsammans och det finns även en hundrastplats ombord. 

Öppna bild i helskärmsläge

Via Finnlines program Star Club får medlemmar fem procents rabatt på alla resor. Det finns även gott om erbjudanden i shopen för den som vill handla något under båtresan. Kanske lite choklad eller en parfym? Även den fikasugna får fina erbjudanden genom Star Club. 

Så välkommen ombord! Men tänk på att planera och boka plats i god tid, både för bästa pris och för att det är många som vill resa i sommar. 

Läs mer om Star Club och bli medlem här

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Sydsvenskans redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan